- Konu Yazar
FiveM Nasıl Yüklenir: Adım Adım Rehber
Adım 1: FiveM İndirme
Adım 1: FiveM İndirme
- FiveM resmi web sitesine gidin: https://fivem.net/.
- Ana sayfada, genellikle "İndir" veya "Download" gibi belirgin bir bağlantıya tıklayın.
- Bilgisayarınız için uygun olan işletim sistemini (Windows, Linux veya macOS) seçin.
- İndirme işlemini başlatmak için uygun seçeneği tıklayın ve bekleme işlemini tamamlayın.
- İndirilen dosyayı açın (genellikle "FiveM.exe" veya benzer bir dosya adı olabilir).
- Kurulum sihirbazını izleyin ve yükleme işlemini başlatın.
- Yükleme sırasında, gerektiğinde lisans sözleşmesini kabul edin ve kurulum seçeneklerini belirleyin (genellikle varsayılan ayarlarla devam edebilirsiniz).
- Kurulum tamamlandığında, FiveM Launcher'ı başlatmak için masaüstünde veya başlat menüsünde bulunan kısayol veya simgeyi kullanın.
- FiveM Launcher'ı başlatın.
- İlk kez başlattığınızda, bir GTA V hesabı oluşturmanız veya mevcut bir hesabınızı kullanmanız istenebilir. İlgili adımları takip edin.
- Hesabınızı başarıyla oluşturduktan veya oturum açtıktan sonra, FiveM Launcher'ı kullanarak GTA V çok oyunculu modunu başlatın.
- FiveM Launcher'da, sunucu listesini görmek için "Sunucular" sekmesine gidin.
- Bir sunucu bulduğunuzda, bağlanmak istediğiniz sunucuyu seçin ve "Bağlan" düğmesine tıklayın.
- Sunucu kurallarını okuyun ve kabul ederseniz, sunucuya otomatik olarak bağlanacaksınız. Bağlandıktan sonra, GTA V içinde sunucuda oynamaya başlayabilirsiniz.